Nejnovější recenze ze sekce Vakuové pumpy
Vše OK
- Super hračka, bylo to příjemné
- Bohužel i po krátkém použití 14-ti denní bolestivost a extrémní citlivost bradavek.
- Tvrdý balónek...asi levný materiál.
Chtěla jsem vyzkoušet něco nového a jsem zklamaná.
Nevím jestli najdu odvahu pro další použití.
- Výborná kvalita výrobku
- Cena příznivá
- Nevím o žádných
Výborná kvalita výrobku za rozumnou cenu,součástí výrobku je i stahovací kroužek
Snadné ovládání,podtlak dostačující
Výrobek bych vřele doporučil statním zájemcům pro svou vysokou kvalitu a příznivou cenu vůči jiným drahým výrobkům ,splňuje stejně kvalitní podtlak
- super
funguje
- funguje skvele
funguje jak ma
- Tento prodkukt jsem kupoval pro ženu, lepší pumpa (po úpravě silikonové mažety) snad není - ideální velikost, silný podtlak.
- Dobrá kvalita, nenašli jsme nic, co bychom vytkli.
- Měli jsem pumpu určenou přímo ženám a ... k ničemu - slabý podtlak, nevyhovující velikost (zbytečně velká - nevím, kdo má být cílovou skupinou...).
- Pokud scháníte vakuovou pumpu pro ženy, kupte tuto!
- Pro muže je nepoužitelná, ale pro sebe jsem ji nekupoval.
Pro ženy ideální, pro muže k ničemu.
manžel spokojen ,opět navráceno sebevědomí ,prevence prostaty -lepší než chemie ,zkvalitnění sexu ,nebojte se a jděte do toho ,naprostá spokojenost
- Paní řvala jako třiapůle v bahně, prostě super. Buchtička pěkně nafouknutá, takže vzrůšo i pro mě.
- Není
Doporučuji každému koho nudí klasický sex.
- Pumpa
- Škrtící krožek
Roztržený škrtící kroužek
- Kvalitní zpracování, ale menší velikost, pro maxi ženy či vaginy určitě malá...
Pohoda
- Skvěle funguje-vhodná pro pooperační stavy.
- Žádné
Na doporučení lékaře.
- Zboží mám ještě na prodejně ale věřím že jako hever neboli zvedák bude kvalitní :o)
ok,k zakazníkům vstřícní a ochotní komunikovat o čemkoli :o)
- dle popisu se chová jinak,nic moc
asi jak na koho
- vyborna vec.
- dokaze odsat diky tomu ze nepouziva balonek ale nybrz pist, opravdu hodne vzduchu takze podtlak okamzite nuti penis se nalit vice krvi nez obycejne a zpusobi opravdu silny pocity. Nesmi se to prehnat. Konstrukce dobra, pistole celo plastova, dobre se ovlada, jen ta packa pro ventil ma matouci popis. Veskutecnosti se ma zmacknout smerem k pistoli. Valec pro penis je pro rozmer penisu 16,5cm x 4,5cm idealni.
Za tu cenu vyborna hracka
- Male, ale sikovne zarizeni :)
Vrele doporucuju.
- Výborný výrobek s dobrým poměrem cena / výkon.
S pumpou jsem spokojen, funguje jak má.
- nevím
- tak malé zařízení se ani nedá použít, opravdu malé
tyto věci kupovat jen osobně
- dobré zkušenosti
- cenová dostupnost
jeden z nejlevnějších
- dobré
- nevím
dobré zkušenosti
- Dosti výkonná,účinná
Zatím spokojenost,vypadá jako účinný a dobrý za slušnou cenu.
Zobrazuji 261 - 280 ze 474 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...24 Další »