Nejnovější recenze ze sekce Vakuové pumpy
Spise horsi prumer
splnil účel
- oproti klasicke vakuove pumpe urcite ucinejsi.
zvetseni penisu
- Dobrá funkčnost odsávání.
- Naprosto zbytečná umělá vagína, která se nedá ve válci použít a mimo také ne, protože je velmi krátká.
Produkt slouží tak jak má, jen mne trochu překvapila menší velikost válce a také umělá vagína, která se nedá použít nijakým způsobem, ale to mi nevadí.
jsem s výrobkem spokojen splnil mé očekávání
- velikost a cena
je perfektní, jsem s ním moc spokojena
- jednoduchost, funkčnost
- těsní až po několikanásobném stisknutí
S pumpou jsem spokojený a celkem plní má očekávání
- levná
- kvalitní
skvělá pumpa za levnou cenu
Bathmate Hercules Clear
Přidáno: 20. srpna 2013
(naposledy upraveno 20. srpna 2013)
Zakoupeno v erotickepomucky.net
- více kladů než je uváděno.Umí předcházet zánětu močových cest
- a uvolňuje kyselinu močovou z lymfatického a cévního systému.
- Ostatní přednosti nebudu uvádět.Už toto je více
Nemá to chybu.Je to účinější než běhat po doktorech.
- snadna manipulace
- udajne az neprijemne moc tlacej
nedokazu posoudit
- jak již jsem napsal dyskrétnost
je velký a akorád se hodí pro mě.Ano doporučil bych jej
- Na rozdíl od ostatních vodních pump má navíc vnitřní průhledný válec, který jednak brání kontaktu penisu s gumovým hrdlem. Což je dobré při pumpování. Taky má vnitřní stupnici, na které lze vidět velikost podtlak uvnitř. Vnitřní válec též účinně brání nasátí varlete dovnitř.
- Ventilek, je asi jako i u jiných, je hodně citlivý. Stačí málo drbnout a podtlak je pryč.
Doporučuji. Na rozdíl do vzduchových pump, je tady penis ponořen v horké vodě, a ta zvětšení a roztažení výrazně napomáhá.
Ideální pro začátečníky.
Supr hračka
- FUNKČNÍ
- DOBRÁ MANIPULACE
VELMI DOBRÉ OKAMŽITÉ ÚČINKY
DOPORUČUJI!
- ok
vse funguje
Bathmate Hydromax je o 35% výkonější. Materiál vlnovce byl mírně změněn a proto dochází k rychlejšímu dosažení podtlaku a ten je v konečné hodnotě vyšší.
Změnil se tvar ventilu a jeho vnitřní uspořádání. To bych také pochválil, protože malá tyčinka na jeho vrcholu již není gumová, ale je z tvrdého plastu a funkce se zjednodušila = nedá se vytahovat nebo mačkat, ale buď mačkat, nebo přepínat do strany. Přepnutí do strany zjednodušuje plnění ve sprše, protože není třeba ventil držet stisknutý rukou, ale stačí jej přepnout. To sníží zmatek v ovládání ventilu. Jeho vratná pružina je podstatně tvrdší, takže nedochází k náhodné ztrátě podtlaku při jeho letmém dotyku - jako u starších modelů. Tedy ovládání ventilu je praktičtější, pohodlnější a přesnější.
Zdokonalilo se měřítko pro kontrolu účinků - Bathmate Hydromax získal novou stupnici na svém válci, která je přesnější a obsahuje jak centimetry, tak i palce
Přibyla možnost otáčení akrylátového válce v gumovém vlnovci, což umožňuje přesné nastavení stupnice oproti penisu - pro dokonalou kontrolu účinků a odečtu hodnot na měřítku.
Přibyl šedý kroužek na manžetě. Možná se to zdá jako prkotinka, ale má velice důležitou funkci. Mě samotnému se stalo, že při testu Bathmate Goliath jsem manžetu nasadil horní vnitřní hranou na kořen penisu a tím, že má dost velký vstupní otvor mi to vtahovalo i šourek - což bylo dost bolestivé. Navíc vrstvička neoprénu na dosedové ploše trošku dřela a nebylo to úplně pohodlné v tříslech. Nový vložený kroužek je z mírně měkčího materiálu (Soft Superflex Elastomer) než je samotný vlnovec a je nesporně pohodlnější. Má ovšem v sobě další inovaci a tou je tvrdý váleček uvnitř nového kroužku. Myslím, že je to novodur, nebo má alespoň podobné vlastnosti. Zmenšuje vnitřní průměr, což je výhodné pro tah penisu ven = je vytahován z menší základny a tím by se účinky mohly zvýšit. Plastový váleček nevychází z kroužku ven u kořene penisu, ale je krytý tou měkkou šedou gumou. Poslední jeho dobrou vlastností je znemožnění vtažení šourku a varlat.
Závěr:
Inovovaný model Bathmate Hydromax nemá na první pohled až tak převratné změny ve tvaru a základní koncepci, ale jeho inovace řeší stávající nepohodlí, riziko bolestivého stlačení varlat, přesnost použití, výkon vlnovce a zjednodušení a upřesnění ovládání ventilu. Dalo by se říci, že vývojáři sledovali diskuze a názory zákazníků a přistoupili k jednoduchému řešení na zlepšení, které není zanedbatelné - naopak výrazně zdokonaluje jeho vlastnosti.
- Nekvalitní materiál - nevydrželo to ani týden a balónek se odtrhnul od přísavky...
...
Zobrazuji 361 - 380 ze 474 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...24 Další »